откриване на електро проблемиПредставете си, че връзката на някои от предпазителите в офиса, в дома или независимо къде, не е добре направена, в следствие на което се повишава температурата и прекъсва ел инсталацията? Това може да развали някои от уредите и да направи други поражения - например пожари, не дай си Боже.

Ако Ви се случва често или просто имате проблем, като до момента не може да се открие източника, значи имате нужда от нашите Термографски услуги. Посредством инфрачервена камера, ние сме в готовност да открием всяка слаба или проблемна връзка на ел контакти, ключове, предпазители и т.н.

Тя се счита за най-ефективният начин за поддържане на електрическата инсталация. Основната цел е да се насърчава непрекъснатата работа на ел уредите, да удължи експлоатационния срок на оборудването, също така не на последно място - предотвратяване на материални щети и човешка безопасност, разбира се.

Как помага тази диагностика?

Както ни е извесно повечето електрически проблеми се проявяват или са придружени от температурни промени. Термографската диагностика се извършва с инфрачервена камера, като по този начин ние получаваме информация за температурата, която излъчват различните компоненти - кабели, предпазители, контакти, ключове и т.н., които иначе са невидими за човешкото око.

Какво може да осигури диагностиката?

  • Цялостно сканиране на заподозрени горещи точки, които могат да бъдат незабелязани от традиционните техники до момента.
  • Проверка на електрическите връзки за текущото състояние.
  • Ясен и кратък доклад с приложени снимки на проблемни точки и зони.
  • Препоръки за отстраняване на констатирани проблеми и предложения за техническа поддръжка на Вашата инсталация.