Банята е едно от най-рисковите места за поява на течове в дома. Истината е, че домакинствата трудно установяват и забелязват въпросния теч, тъй като това е помещението, в което постоянно използваме вода за миене, къпане, изпиране на дрехи и така нататък. Течовете обаче могат да донесат много главоболия, заради образуването на мухъл и мръсотия.

Освен това, ако има наличен теч в банята, то това може да доведе до наводнение във вашите и съседните апартаменти. Много собственици на жилища в панелни блокове, са се оплаквали от подобни явления, така че този проблем не бива да се омаловажава. В случай, че имате нужда от отстраняване на теч в банята, не се колебайте да потърсите услугите на Buildings Audit в София.

Освен това, ако има наличен теч в банята, то това може да доведе до наводнение във вашите и съседните апартаменти. Много собственици на жилища в панелни блокове, са се оплаквали от подобни явления, така че този проблем не бива да се омаловажава. В случай, че имате нужда от отстраняване на теч в банята, не се колебайте да потърсите нашите услугите в София.

Какви са най-често срещаните течове?

Теч в банята може да бъде провокиран от неправилно или некачествено запълване на фугите. Водата ще влезе под плочките, което води до тяхното постепенно разрушаване. Разбира се, течове са възможни и от канализацията, а те от своя страна са доста неприятни, тъй като могат да доведат до зарази. Това се дължи на факта, че през каналите минават мръсотиите и отпадъците и това може да донесе до много неприятности за всеки един апартамент или къща.

Един от най-неприятните течове, е този от водопровода. Заради голямото налягане спуканата тръба ще наводни цялото ви жилище и ще нанесе значителни щети. Ето защо е нужно да поврим мисията отстраняване на теч в банята на опитни ВиК специалисти, които да установят откъде идва теча и да го премахнат. Това е момента да напомним, че ние от ТечовеБг действаме безкомпромисно срещу всички аварии в канализацията и водопроводните тръби.

Защо да изберете нашата фирма?

Ние сме един от лидерите при отстраняване на теч в банята, така, че не бива да се колебаете да ни повикате, ако сте се сблъскали с неприятната ситуация, защото можем да Ви помогнем по откриването на скриия теч и след това за перманетното решение. Използваме най-съвременната техника за откриване на течовете и инструменти, с чиято помощ завършваме ремонтите с пълен успех. Най-важното е, че гарантираме за качествено свършената работа, за да не оставим грам съмнение, че сте направили грешна инвестиция избирайки нашата фирма.