термографски анализАко имате намерение да закупите или да продавате имот, изготвянето на термографски анализ е най-добрият метод да се запознаете с текущото техническо състояние на имота.

Но какво в действителност е термографския анализ и защо е нещо важно?

Целта на предварителния анализ е да се изследва техническото състояние на имота, за да бъдат идентифицирани всички проблеми, които могат да бъдат коригирани преди или след продажбата.

Нашите специалисти са квалифицирани инспектори и ако има наличен проблем с водопроводната или електрическата инсталация или загуба на топлина поради ниско качество на монтираната дограма или неизолирани стени, Вие си гарантирате, че това ще бъде констатирано още по време на обследването. По този начин като купувачи имате реалната възможност да договорите по-ниска стойност за имота, а ако сте собственик имате възможност да отстраните наличните проблеми преди потенциални купувачи да ги забележат.

Това е една от многото положителни страни на термографския анализ за откриване на налични проблеми, който през следващите години ще стане задължителен при продажба или покупка на имот.

Как може да Ви е полезен изготвеният доклад?

Може би си мислите, че една предварителна инспекция не е необходима, тъй като потенциалните купувачи могат да направят този разход за своя сметка, но всъщност тази услуга е доста полезна за Вас като продавачи и за Вашите бъдещи клиенти. Изготвянето на анализ преди имота да се публикува за продажба е един добър сигнал за Вашите купувачи, че сте честни и открити за състоянието на имота, а също така това е гаранция по отношение на цената, че е адекватна спрямо пазарните условия.

Този предварителен анализ е гаранция за Вас, че няма да останете изненадани след покупката за състоянието на имота и да се констатират: загуба на топлина, течове и влага или проблеми с ел инсталацията.

Защо да изберете нашите услуги?

Ако термографският анализ на имота, който продавате или искате да купите, се извърши от квалифициран и лицензиран строителен инспектор, Вие си гарантирате внимателно инспектиране на всички зони в имота, включително навеси, гаражи, под, ел инсталация и покрив. Също така ще Ви предоставим подробен доклад, лесно разбираем за състоянието на имота.

Ако решите да поправите всички неизправности, констатирани по време на диагностиката, можем да Ви изготвим оферта.