В наши дни много фирми за ВиК услуги предоставят възможност за откриване на теч от водопровод, но малцина са опитните специалисти, които се ангажират с отстраняване на проблема . Ето защо ние сме тук, за да извършим нужните ремонтни дейности, и да доведем нещата до успешен край за вас. Нашите майстори са доказали възможностите си през годините, така че не трябва да имате и най-малките съмнения за качеството на работата ни.

Ако ни възложите задача по отстраняване на теч от водопровод, то Вие ще получите и съответната гаранция за прецизното изпълнение на ремонтните дейности. По този начин ще бъдете сигурни, че сте инвестирали парите си по правилен начин, и ако се появи дори най-малкият гаф, след като сме ви обслужили, ще получите безплатно съдействие на високо ниво.

Какво включва отстраняването на теч от водопровод?

Първата ни задача е да открием теча, посредством употребата на специална апаратура. Този вид оглед, е познат още като термографска диагностика. С помощта на последната се локализират течовете, без да се налага къртене. И, ако допуснем, че сме открили теча, то ще пристъпим към неговото отстраняване, с цел да ви предпазим от солидни щети и разходи.

За отстраняване на теч от водопровод, се използва пълен арсенал от инструменти, с които фирмата ни разполага. Освен това работим и със смеси за префугиране, ако последното е необходимо. Бързината и качеството са водещите фактори при нас и Вие ще се уверите в това, когато ни повикате за извършването на съответните ремонти по водопроводните тръби.

Трябва ли да сменим тръбите вкъщи?

На този въпрос ще отговорим, когато посетим дадения обект. В случай, че течовете от водопровода са станали прекалено сериозни, има вероятност да извършим подмяна на тръби и щрангове. Това ще се реши на по-късен етап, след като се запознаем със ситуацията.

Имайте предвид, че понякога се налага смяна на тръби, защото последните могат да доведат до наводнения, поява на мухъл, зловонни миризми и други подобни проблеми. Това са все причини да ни потърсите, тъй като ние сме опитните специалисти в София по откриване и отстраняването на течове от водопроводни тръби и други. За повече информация влезте в контакт с фирмата ни.