По всяка вероятност малко хора знаят, че неправилно монтираната душ батерия, може да доведе до скрит теч в стените на мокрите помещения, а също и до наводнение. Ето защо трябва да бъдете особено внимателни, когато извършвате монтаж на смесителната душ батерия в банята. Ако все пак имате проблем с течове, трябва да повикате опитен майстор.

ТечовеБг предлага отстраняване на теч от душ батерия, като за целта си служим със специални видове инструменти, с чиято помощ извършваме конкретни операции за предотвратяване на течовете и връщане на нормалното състояние на батерията. Фирмата ни дава гаранция за бързо и качествено свършена работа, така че да не се притеснявате за вашата инвестиция.

Какви са причините за теч от душ батерия?

Потребителите на смесителни душ батерии често се оплакват от наличието на течове. Причините за последните могат да бъдат най-различни, като една от най-често срещаните е  износване на уплътненията на главите. В този случаи ние ще подменим уплътнителите с нови, за да прекъснем проблема. Друга възможна причина за теч от душ батерия, са износените ръкохватки. И тук също ще направим всичко възможно, за да ремонтираме повредата.

По-рядко се забелязват течове заради бързото износване на гарнитурата на щуцерите. Това обаче е още един проблем, който налага оглед от наша страна. Целта ни е бързо и ефективно да локализираме и отстраним течовете, за да не последват по-сериозни щети за жилището ви.

Каквато и да е причината за течове от душ батерия, ще се намесим решително във ваша полза. Разполагаме с необходимите инструменти и модерна техника, която се справя с трудните задачи и връща функционалността на уредите ви. Спокойно можете да разчитате на нас.

Какво можем да ви гарантираме?

Нашата организация ще Ви гарантира перфектното отстраняване на теч от душ батерия, независимо от причината. Екипите ни ще свършат работата си грамотно, за да останете доволни. Ако непосредствено след нашата намеса, се появи нов теч от смесителната душ батерия, то следващият ремонт ще бъде безплатен и при него няма да бъде допусната нова грешка.

За щастие нямаме клиенти, които да са правили рекламации до този момент, и се надяваме тази тенденция да се запази и в бъдеще време. А сега вече може да се свържете с нас, и да потърсите услугите ни, а ние ще работим за вас на една наистина достъпна за задачата цена.