Подът и стените на мокрите помещения са рискови фактори, тъй като през тях минават значителни количества вода. Това е една от причините повечето домакинства да правят хидроизолация на банята и тоалетната. Една от най-често срещаните причини за появата на течове е нарушената цялост на фугите. Много хора смятат, че наглед малките фуги, не могат да станат причина за наводнения в съседните апартаменти, но това далеч не е вярно твърдение.

Ето защо екипът на ТечовеБг предлага отстраняване на теч от фуги чрез специални инструменти и смеси, които ще доведат до спиране на течовете. Разбира се, използваме съвременни методи, които няма да нарушат цялостта на плочките в банята или на терасата. Извършваме ремонти с гарантирано качество, така че можете да ни имате пълно доверие.  

Кога се появява теч от фугите?

Обикновено теч от фуги, се получава при стари фуги, но е възможен и при нови такива, които са неправилно запълнени. С наша помощ ще се установят течовете на плочките в банята и терасата, тъй като те са обект на постоянна влага. И, за да завършим успешно работата ни ще ви предоставим услугата префугиране, с чиято помощ ще доведем нещата до щастлив край.

Ако фугиращата смес не е качествена, може да очаквате доста проблеми. След като сместа се разпадне водният поток ще проникне между плочките на подовата настилка и/или стените, като ще се абсорбира в мазилката и замазката. Полученият теч от фуги би довел до поява на мухъл по стените и дори до наводнение. Ето защо, е нужно да действате, без да губите време.

Монтажните фуги съществуват между ваната и стената, пода и тоалетната чиния, душ кабината и стената и на множество други места във вашата баня и терасата. Всички тези фуги могат да доведат до скрити течове, а нашата мисия, е да ги намерим и отстраним по сигурен начин.

Защо да повикате нас за отстраняване на теч от фуги?

Основната причина да изберете нас за отстраняване на теч от фуги е, че ние работим с най-модернатата инструменти, която може да се намери на пазара, както за установяването на проблема, така и за неговото остраняване. Разполагаме с обучени екипи, които ще пристигнат на адреса ви, за да свършат работата за възможно най-кратко време. Що се касае до цените ни, то те са много достъпни, както ще се уверите от тарифите в уебсайта ни.