Препоръчително е за всички купувачи на жилища - апартаменти, къщи и т.н. да извършат строителна инспекция /термографска диагностика/ на избрания от тях имот, така че сериозните повреди и дефекти да бъдат определени и открити преди да закупите имота. След изпълнение на анализа можем да изготвим професионален доклад, с който ще Ви запознаем с точните факти за техническото състояние.

Цените на термографската диагностика са незначителни в сравнение с инвестицията, която ще направите с покупката на имота. Изпълнявайки тези услуги, ние предаваме спокойствие на нашите клиенти, че имотът е в добро техническо състояние и Вашата инвестиция е оправдана. Също така този анализ може да Ви спести и значителна сума пари. Отстраняването на дефекти лесно може да Ви струва хиляди левове и да повлияе силно върху потенциалната препродажба. 

Ние ще идентифицираме всички потенциални проблеми, така че сами да прецените дали да пристъпите към покупка или не, и то на точната цена.

Какво можем да инспектираме?

приложение на термографията

Каква специализирана апаратура използваме?

Стараем се да предлагаме качествени услуги за термографска диагностика на достъпна цена, като използваме професионална апаратура на световно известната марка в този област - Flir®. По-долу сме споделили рекламен клип на част от продуктите, които тя предлага и тяхното приложение.

Винаги се стараем да бъдем максимално коректни към нашите клиенти - настоящи и бъдещи - и именно поради тази причина Ви препоръчваме да използвате услугите на квалифицирани фирми в тази област, които работят с камери на фирми - Fluke или Flir.

В последно време на пазара се появяват все повече "фирми" или по-скоро лица, които предлагат услугите на нереално ниски цени, като използват камери без произход и по този начин предлагат некачествени услуги.