Специалисти по

откриване на вода за сондажи

Подземните води са водата, намираща се под повърхността на Земята в почвени пространства и в счупванията на скални образувания. Единица скала или неконсолидирано находище се нарича водоносен хоризонт, когато може да доведе до използваемо количество вода. Дълбочината, на която почвените пространства в порите или счупванията и празнините в скалата стават напълно наситени с вода, се нарича водна маса. Подземните води се зареждат от и в крайна сметка текат към повърхността естествено; естественият разряд често се появява при извори и проходи и може да образува оазиси или влажни зони.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ

image2

Използвайки най-съвременната технология, ние сме в състояние да открием водоносни баризонни хоризонти под земята до дълбочина от 150 м с точност на щифтовата точка. Гарантирането, че във вашия имот има добър източник на вода е най-важната стъпка към успешното използване на алтернативни подземни води.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВОДОНОСНИ ХОРИЗОНТИ

underground water maps tracking

Можем да проследим водоносните хоризонти до най-доброто място за пробиване. Въпреки че не избираме къде се намира водата, има няколко неща, които трябва да имате предвид за фирмата за сондажи. Достъпът е важен, тъй като бормашините се предлагат във всякакви форми и размери с различни възможности. ние сме в състояние да съответстваме на вашия имот и изисквания с най-подходящата платформа.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДЪЛБОЧИНАТА

water cycle featured underground water capetown

Използвайки нашите услуги, ние можем да направим добра преценка за дълбочината, в която може да се намира подземната вода. Това ще Ви помогне при планирате бюджет за следващите стъпки до крайните дейности по сондажа на вода, независимо дали става дума за кладенец и др.

Често задавани въпроси

Ние сме организация от специалисти основно във влага, течове и водопровод и като такива имаме необходимите умения, натрупан опит и няколко хиляди клиенти през периода на нашето същестуване от 2011г.

Към текущия момент имаме възможност да обслужваме клиенти във областните центрове и в зависимост от услуга и периферните населени места.

Основно сме фокусирани върху термография на сгради за течове, поправка след това и дребни водопроводни дейности по домовете.

4.5/5 - (573 votes)
Всички права са запазени © 2001-2023. Buildings-audit.com