Специалисти по

откриване на вода за сондажи

Подземните води са водата, намираща се под повърхността на Земята в почвени пространства и в счупванията на скални образувания. Единица скала или неконсолидирано находище се нарича водоносен хоризонт, когато може да доведе до използваемо количество вода. Дълбочината, на която почвените пространства в порите или счупванията и празнините в скалата стават напълно наситени с вода, се нарича водна маса. Подземните води се зареждат от и в крайна сметка текат към повърхността естествено; естественият разряд често се появява при извори и проходи и може да образува оазиси или влажни зони.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ

Използвайки най-съвременната технология, ние сме в състояние да открием водоносни баризонни хоризонти под земята до дълбочина от 150 м с точност на щифтовата точка. Гарантирането, че във вашия имот има добър източник на вода е най-важната стъпка към успешното използване на алтернативни подземни води.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ВОДОНОСНИ ХОРИЗОНТИ

Можем да проследим водоносните хоризонти до най-доброто място за пробиване. Въпреки че не избираме къде се намира водата, има няколко неща, които трябва да имате предвид за фирмата за сондажи. Достъпът е важен, тъй като бормашините се предлагат във всякакви форми и размери с различни възможности. ние сме в състояние да съответстваме на вашия имот и изисквания с най-подходящата платформа.

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДЪЛБОЧИНАТА

Използвайки нашите услуги, ние можем да направим добра преценка за дълбочината, в която може да се намира подземната вода. Това ще Ви помогне при планирате бюджет за следващите стъпки до крайните дейности по сондажа на вода, независимо дали става дума за кладенец и др.