термографски камера за анализ

За качественото откриване на течове без къртене се използват специални термографски камери! Ние като една от водещите и първи фирми в България, чиято дейност е в тази област работим с оборудване на FLIR

Зачестяват случаите на копиране на нашата политика на облужване на клиенти.

Но освен термографска камера се използва и др. специално оборудване и скенери. Ние разполагаме също така и с цялостно оборудване на TRAMEX -  RWS скенери и т.н.

Едно от основните предимства на термографската диагностика е, че предоставя поглед върху състоянието и условията на Вашия водопровод, канализация или сграда отвъд това, което могат да видят очите. Този метод осигурява да намерите точно мястото на влагата или теча без къртене. Влагата е трудна, дори невъзможна за откриване преди да се появят видими признаци.

Основният източник на влага може да бъде място, което най-малко предполагате. Визуалните сигнали за наличие на влага вече не са ефективни.

Използвайки нашите услуги при откриване и отстраняване на течове, Вие ще получите най-доброто качество на обслужване - от първоначалната диагностика за откриването до неговото отстраняване и предотвратяване на бъдещи такива.

откриване на течове

Локализиране на проблема - Изкъртване и отстраняване на проблема!

Стараем се да предлагаме тази услуга на достъпна цена, за повече информация погледнете цените за откриване на течове.

Знаете ли чеТечове не е необходимо да се прекалено големи за да бъдат разрушителни и да увеличат значително сметките ви за водоснабдяване.

Изчисленията са направени при налягане от 5 бара.
Размер на теча Литри на:
мм. Диам. Мин. Час Ден
0.5
 
0.33 19.80 475.20
1.5
 
1.82 109.20 2,620
3.0
 
8.15 489 11,736
5.0
 
22.30 1 338 32,112
7.0
 
39.30 2 358 56,592

Водата е ценен ресурс, нека го използваме разумно!