Старите жилищни сгради предразполагат към течове заради износената си ВиК инсталация. Днес все повече домакинства търсят услугата откриване на теч от съседи, тъй като са станали жертва на обстоятелствата и желаят да разрешат проблема възможно най-скоро. Ето в такива случаи се намесваме ние, за да доведем нещата до щастлив край за клиента.

Как откриваме теч от съседи?

Ако се появи мухъл и/или влага в банята, тоалетната, кухнята или спалнята, то нищо чудно това явление да се дължи на теч от съседи. Нашата фирма предлага откриване на скритите течове, без да се налага къртене и с използването на така наречената термографска камера. За целта е нужно съседите да дадат достъп до тяхното жилище, за да можем да извършим термографското обследване и да предложим адекватен ремонт на създалата се повреда.

Единствената възможна пречка пред откриване на скрити течове от съседни апартаменти, е ако собствениците не ни позволят достъп. Тогава няма как да извършим диагностиката и да предприемем съответните мерки за отстраняването на теча. Ето защо апелираме към потърпевшите да се отнасят снизходително към съседите си, когато проблемът е налице.

Естествено, нашите специалисти по ВиК ремонти ще действат безотказно, за да премахнат теча и той да остане в миналото. За целта боравим със съвременна апаратура и пълен набор от инструменти, с чиято помощ извършваме така необходимите ремонти в жилището ви. Крайният резултат ще ви донесе спокойствието и комфорта, от които се нуждае домът ви.

Защо да се обадите на нас?

Ние работим на разумни цени, срещу които предоставяме най-добрите методи за откриване на теч от съседите и неговото премахване. Идваме бързо на вашия адрес, за да локализираме аварията и да предотвратим по-сериозни щети. Разполагаме с екипи в цяла София и няма да забавим заявките ви. От нас може да очаквате интелигентен подход и гаранция за качество.

След като се свържете с нас по телефон или имейл адрес, ще дойдем да направим безплатен предварителен оглед на обекта. Веднага след това вкарваме в действие термокамерата и започваме да изследваме скритите течове. Разполагаме екипи във вашия и съседния апартамент, които комуникират помежду си, с цел да овладеят ситуацията. Малко по-късно започваме процедура по отстраняването на теча и финализиране на дадената задача.