Скритите подпочвени течове в имоти, производствени или административни сгради, са много неприятни и изискват повишено внимание и прецизна техника за да бъдат установени. За да се открият течовете, е наложително да се използва специална апаратура, която ще ги фиксира, и ще позволи на майсторите да извършат съответния ремонт. Ето защо ние като опитни специалисти предоставяме възможност за откриване на течове с ултразвук, така че да бъдат намерени проблемните места лесно, бързо и качествено.

Каква е работата на ултразвука?

Ултразвукът е работи на по-големи честоти от човешкото ухо. С ултразвук се фиксират всички течове от канали, тръби, сифони прочие водопроводни инсталации. Естествено, ултразвук се използва не само за откриване на скрити течове, но и за медицински цели, промишленост, диагностика и други подобни. Едно от най-добрите качества на ултразвук е, че при търсене на течове, не се налага да се къртят стени, подове, площадки или улична инфраструктура. Всичко се извършва по електронен път.

Как протича откриване на теч с ултразвук?

Откриването на теч с ултразвук протича гладко и чисто. Ние ще посетим терена/обекта, който е подложен на атака от течове и ще направим диагностика посредством професионалните си уреди. В момента, в който разберем откъде идва течът, можем да предприемем и конкретни действия за неговото отстраняване. Ако клиентът не обърне внимание на това неприятно явление, то той може да се сблъска с разлепване на плочки, мокри петна по стените и тавана, мухъл и други.

Ултразвуковите устройства, които използваме, са напълно безвредни за вашето здраве и имуществото ви, така че няма от какво да се притеснявате. Цената на диагностиката с ултразвук е поносима, а резултатите са повече от добри, както ще можете да се уверите и сами. Най-важното е да открием течовете, за да вземем крути мерки за премахването на този проблем.

Кога да се възползвате от тази услуга?

Ако забележите необясними мокри петна по стените, тавана, пода и терасата, то не бива да губите време, а да повикате специалист, който да направи изследване с ултразвук. Това е най-доброто решение за вас, така че не го отлагайте дълго време. Само навременната намеса ще спаси дома ви от неприятни щети и последици. Очакваме да се свържете с нашата фирма за допълнително съдействие.